Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ισοπέδωσε Τσίπρα ο Μητσοτάκης στην βουλή : Όλη σας η πολιτική ήταν μία απάτη



Σκληρή επίθεση στον, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και τον ισοπέδωσε για ακόμα μία φορά στα μάτια του Ελληνικού λαού.

«Δεν ξέρω πόσο υπερήφανος πρέπει να αισθάνεστε που είστε το μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός στην εποχή των μνημονίων. Σήμερα θα υποστείτε το μαρτύριο της αλήθειας, που εσείς δημιουργήσατε και που η ελληνική κοινωνία έχει βιώσει στο πετσί της. Ολη η πολιτική σας είναι μια μεγάλη απάτη κ. Τσίπρα» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μας είπατε τίποτα τελευταία για το Σκοπιανό, ούτε εσείς ούτε ο κ. Καμμένος. Έχετε να μας πείτε τίποτα για όσα είπε ο κ. Ζάεφ για Μακεδόνες του Αιγαίου κλπ; Σε όσα οι προηγούμενες κυβερνήσεις λέγανε όχι, εσείς είπατε ναι. Μόνοι σας κάνατε το παζάρι και έχετε ακέραια την ευθύνη. Εμείς χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία που μας δίνει η Δημοκρατία για να σας αποτρέψουμε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Σήμερα κλείνετε 1.417 μέρες στην εξουσία και οι πολίτες ξέρουν ότι τους κοροϊδέψατε με ψεύτικες υποσχέσεις.» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε «Σήμερα ξαναφορέσατε την μάσκα του τάχα φιλάνθρωπου. Διαλαλείτε την μη περικοπή των συντάξεων που εσείς ψηφίσατε. Με κυνισμό στήσατε έναν αντιπερπασμό πάνω στην εθνική γραμμή του Μακεδονικού. Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με τις μειώσεις των συντάξεων» ξεμπροστιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα

«Μόνο που έτσι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της χώρας, αλλά ξένα συμφέροντα. Στις Βρυξέλλες λένε ότι κανένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήταν τόσο εύκολος στη διαπραγμάτευση. Τα δώσατε όλα για την εξουσία» είπε με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου