Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Λ. Αυγενάκης «Δεν αντέχουμε άλλο ηθικό πλεονέκτημα από την Αριστερά»



«Ουδέποτε ακούστηκε από το στόμα της ΝΔ, του κ. Μητσοτάκη, των βουλευτών της ΝΔ ότι ο Πρωθυπουργός είναι προδότης. Απεναντίας τα περί προδοσίας ακούστηκαν κατ’ επανάληψη στο παρελθόν από σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έκαναν τους επαναστάτες στην πλατεία Συντάγματος», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

Δεν μπορεί κανείς Έλληνας Πρωθυπουργός να πει το μεγάλο «ναι» – όσες πιέσεις κι αν δεχθεί- σε κάτι που όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της χώρας είχαν πει «όχι». Δηλαδή την εκχώρηση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας.

Τα περί προδοσίας που ακούγονται για την συμφωνία με τα Σκόπια είναι τα αποτελέσματα του λαϊκισμού που κάποιοι καλλιέργησαν και έθρεψαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού και αυτοί οι κάποιοι σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση και κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα.

Ο Τσίπρας προσπάθησε να κερδίσει το χαμένο έδαφος της αξιοπιστίας του. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ασυνεπείς σε δεσμεύσεις και υπογραφές τους, αλλά και στο 4ο αχρείαστο μνημόνιο έκανε κάτι που καμία άλλη Ελληνική κυβέρνηση έκανε. Έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεών ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα με αντάλλαγμα την παροδική αναστολή της περικοπής στις συντάξεις.

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία για τα συμφέροντα της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτούς τους λόγους ως ΝΔ από την πρώτη στιγμή είπαμε πως θα την καταψηφίσουμε, όποτε κι αν έρθει στη Βουλή και αυτό καλούμε και τους βουλευτές όλων των κομμάτων να πράξουν.

Δεν αντέχουμε άλλο «ηθικό πλεονέκτημα» από την αριστερά. Στην κυβέρνηση δεν απαντούν για τις υποθέσεις Κιτσάκου, ΔΕΠΑ, Πετσίτη, Λαυρεντιάδη, ζητήματα που τους πονούν και τα οποία αποφεύγουν συστηματικά.


Πηγή : maleviziotis.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου