Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μίλησε η "στελεχάρα" του ΣΥΡΙΖΑ Τασία και ζητάει οι υποψήφιοι να είναι υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας



Εάν δεν είχε το θράσος η Τασία να αναφέρει ως βασικά προσόντα των υποψηφίων που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, να είναι υπέρ των προσφύγων και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας δεν θα ασχολούμασταν μαζί της.

Αξίζει να σημειώσουμε και να κριτικάρουμε τα όσα είπε στην Κ.Ε. του κόμματος η πρώτη υπεύθυνη για το έγκλημα που έχει συντελεστεί με τους πρόσφυγες και μετανάστες, και περιμένουμε η νέα κυβέρνηση να την ελέγξει για το μέγεθος της ευθύνης της όταν ήταν υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, και για τις ΜΚΟ που αλώνιζαν επί υπουργίας της και αλωνίζουν ακόμα.

Η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου ένα στέλεχος που δεν έχει καμία ποιότητα κατά την γνώμη μας και έχει κάνει μεγάλο κακό στο προσφυγικό είχε το θράσος να πει : «Χωρίς όρους στα ψηφοδέλτια θα είναι fake η νίκη. Απαιτείται να δούμε ποια προσόντα, ποιες ιδιότητες έχουν οι υποψήφιοί μας. Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με όσους ανέχονται ρατσιστικές αντιλήψεις, που δεν σέβονται τον κοινωνικά αδύναμο». 

Είπε μάλιστα η θρασύτατη κυρία Τασία : «Μπορείς να κατεβάσεις δήμαρχο που είναι εναντίον των προσφύγων; Όχι να κοιτάμε τις περσόνες που θα εξασφαλίσουν νίκη για τον εαυτό τους».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου