Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δέν έχει καμία ντροπή ο Παρασκευόπουλος : Με την πολιτική μας έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα



Αμετανόητος και αντρόπιαστος, ο άνθρωπος που ευνόησε κακοποιούς, σε βάρος τις ασφάλειας των πολιτών με μοναδικό σκοπό να ευνοηθούν ορισμένοι σύντροφοι που βρίσκονται στις φυλακές.

Είναι η απόλυτη ξεφτίλα να επιμένεις και να λες ότι ο νόμος έγκλημα που έφερες είχε θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία και μείωσε το έγκλημα. Είναι ντροπή να επιμένεις ότι έκανε καλό ο νόμος έγκλημα που έχει αποφυλακίσει κακοποιούς που δεν έπρεπε, και έχει δώσει θάρρος στους κακοποιούς ξέροντας ότι θα μπουν για λίγο στις φυλακές ότι έγκλημα και να κάνουν. Τον νόμο έγκλημα που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε γεμίσει με εγκλήματα, δεν λέει ότι έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα λόγω της πολτικής μας. Δεν πιστεύουν στην κοινωνική επανένταξη, πιστεύουν μόνο στον κοινωνικό αποκλεισμό. Στη φυλακή αποθήκη. Αν είναι ξένος; Διώξιμο. Δεν μπορούν να αντέξουν αυτήν την πολιτική», είπε ο επικίνδυνος και αμετανόητος πρώην υπουργός δικαιοσύνης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου