Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Και άλλη παραίτηση στην ΕΡΤ! Ένας 80χρονος αναλαμβάνει διευθυντής ενημέρωσης

Κωστόπουλος - Παππάς


Η απόλυτη ξεφτίλα επικρατεί στην ΕΡΤ, με μια παρέα ανίκανων καθεστωτικών ελεγχόμενων απο τον Νίκο Παππά να την διαλύουν με την ανικανότητα και την συμπεριφορά τους.

Εχθές Τρίτη, το απόγευμα  παραιτήθηκε από τη θέση του Συμβούλου Ενημέρωσης της ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας και τα καθήκοντα του αναλαμβάνει, ο 80χρονος Βασίλης Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, που ανέλαβε πρόσφατα και τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή ραδιοφωνίας, μετά την δημόσια αντιπαράθεσή του με τον αναπληρωτή του και επικεφαλής της δημόσιας ραδιοφωνίας,  Γιώργου Θαλασσινού. 

Ο Γιώργος Θαλασσινός είχε καταγγείλει τον 80χρονο Βασίλη Κωστόπουλο καταλογίζοντας του, παράτυπες διαδικασίες, αποκλεισμό ικανών στελεχών, έλλειψη λογοδοσίας και κυρίως έλλειψη στρατηγικού οράματος για τη Δημόσια Τηλεόραση. «Οι αρμόδιοι ας αναλογιστούν τη ζημιά που γίνεται σ’ ένα μεγάλο και έμπειρο Ραδιοτηλεοπτικό Οργανισμό σε βάθος χρόνου και τα επιχειρήματα που προσφέρονται σε όσους τον επιβουλεύονται», είχε πει ο Θαλασσινός. 

Καθοριστικό ρόλο στο να υποβάλλει παραίτηση ο Βασίλης Ταλαμάγκας, έπαιξε το κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη για ύπαρξη παραδιοίκησης στην ΕΡΤ, που προκάλεσε «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά να απαντά ότι ο κ.Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ και να λέει ότι η θέση του είναι ταυτόσημη με του Μητσοτάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου