Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Και άλλος βαρυποινίτης εκμεταλλεύτηκε τον νόμο Παρασκευόπουλου και βγήκε με πλαστά χαρτιά



Αυτό που συμβαίνει στην χώρα είναι απερίγραπτο και οι φυλακές έχουν καταντήσει χώρος ξεκουράσεις και διακοπών λίγων μηνών από το έγκλημα.

Την ώρα που ο νέος υπουργός δικαιοσύνης Καλογήρου δίνει παράταση στον νόμο έγκλημα Παρασκευόπουλου - Κοντονή ,μήπως και δε μπορέσει έτσι και καταργηθεί να βγει με άδεια ο σύντροφος Κουφοντίνας, οι αποκαλύψεις για την φάμπρικα αποφυλακίσεων που βασίζονται πάνω στον νόμο έγκλημα συνεχίζονται.

Και άλλη περίπτωση αποφυλάκισης με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά που κατάφερε να βγάλει βαρυποινίτης εντόπισαν οι εισαγγελικές αρχές με αφορμή την έρευνα για την περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου, διευρύνοντας πλέον την έρευνα τους και για αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οι εισαγγελείς Διαφθοράς που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις παράνομων αποφυλακίσεων υπό όρους με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας που βασίζονται πάνω στον νόμο έγκλημα Παρασκευόπουλου, εκτός από τα αδικήματα για δωροδοκίες και ψευδείς βεβαιώσεις τώρα διερευνούν και για εγκληματική οργάνωση καθώς εντοπίστηκε κύκλωμα μέσα στις φυλακές για παράνομες αποφυλακίσεις κρατουμένων.

Ο νέος ισοβίτης που ήταν στην φυλακή για βαριά κακουργήματα βγήκε από τη φυλακή πριν κάποιους μήνες με τη χρήση πλαστών ιατρικών πιστοποιητικών.Ο ισοβίτης είναι ήδη ενώ είχε καταδίκες για ανθρωποκτονία και άλλα ποινικά αδικήματα και έκανε χρήση πλαστών πιστοποιητικών.

340 φακέλους αποφυλακίσεων προς έλεγχο έχει η εισαγγελία διαφθοράς και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζήτησε ήδη την τροποποίηση του νόμου για να μπορούν να ανακαλούνται οι παράνομες αποφυλακίσεις που στηρίζονται σε πλαστά πιστοποιητικά για την υγεία του κρατουμένου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου