Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεφτίλισαν τον Τσίπρα αφού δεν ντράπηκε να φέρει ώς επιχείρημα την ηλικία των συνταξιούχων



Αδίστακτος ψυχρός και κυνικός ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να λύσει το συνταξιοδοτικό λέγοντας αυτολεξεί : «Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα, η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μία μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»!
To twitter όμως δεν συγχωρεί και ξεφτιλίζει όποιον τολμήσει κυνικά, ψυχρά και αδίστακτα παίζει με τον Ελληνικό λαό για να δικαιολογήσει την ανικανότητα και ανεπάρκεια του όπως ο Αλέξης Τσίπρας.

Καλημέρα.
Είμαι συνταξιούχος.
Με την άδειά σας κ Τσίπρα
μπορώ να ζήσω λίγο ακόμη ;;;;;
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Αλκυόνη
“Γιαγιά ποσο χρονων είσαι;”
“84 Αλέξη μου”
“Σοβαρά;Γιαγιά το ξέρεις ότι μας είσαι βάρος στο ασφαλιστικό”
“Χαχαχαχαχα Αλέξη μου ποσο χιούμορ έχεις “
17 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη για τους 70χρονους μια απορία έχω: Πιστεύει ότι όταν πεθάνουν αυτός θα είναι στη κυβέρνηση; :p
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Δον Ιδιώτης
Μια βαρετη συνεντευξη χωρις ουσια και λογια μισα και κομενα με ερωτησεις στα μετρα του και βολες για τους αλλους απο τον Αλεξη με τυπο εμεις τα κανουμε σωστα και πολεμουμε το παλιο-αχ σανο που πεφτει και λογια παχουλα-τιποτα ενα κενο σε ολα-καλημερα
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mpatsios sotirios
Υπολόγισε και σε μένα για τη μείωση της δαπάνης των συντάξεων με φυσικό τρόπο, είμαι καρκινοπαθής οπότε για σένα τελειωμένη υπόθεση
😃Kinder ΕΚΠΛΗΞΗ !!!! δεν θα σου κάνω τη χάρη 😃
ΥΓ : Εγώ που πληρώνω φόρους και εισφορές, κάθε 3 μήνες για επανέλεγχο πληρώνω 180 €
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Kaith_27022312
Τσίπρας: "Oι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών,σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη για τις συντάξεις) θα μειωθεί με φυσικό τρόπο και θα εκλείψει και η προσωπική διαφορά"... Ανέθεσε το ασφαλιστικό στο χάρο, πρώτη φορά χαροαριστερά!
127 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το... μακάβριο επιχείρημα με το οποίο θα επιχειρήσει να πείσει ο Αλέξης Τσίπρας τους δανειστές γιατί δεν θα πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις!..
16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Α.Τσίπρας: "Οι συντάξεις δεν θα πρέπει να μειωθούν αφού οι συνταξιούχοι θα…πεθάνουν σύντομα". Ωμοτατος κυνισμος δια στόματος ΠΘ χθες στη ΔΕΘ. Το ζήσαμε κι αυτό. Ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε πως ηθικό πλεονέκτημα δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια στον Συριζα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Effrosyni Pavlakoudi
Τσίπρας:"Oι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών,σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη για τις συντάξεις θα μειωθεί με φυσικό τρόπο και θα εκλείψει και η προσωπική διαφορά"
Ρε μπαγάσα μέχρι και με το χάρο έχεις κλείσει συμφωνία;; Και τι σου έδωσε ως αντάλλαγμα;
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη lena_sm
Από ότι κατάλαβα απ'τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη , ο Τσίπρας έχει οράματα για τη γούνα μας.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη momus

ΚΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη K


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου