Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Ανίκανη και ανάλγητη κυβέρνηση! Ένα μήνα μετά και δεν έχει δοθεί το επίδομα πρώτης ανάγκηςΕίναι τραγικό αυτό που περνάει η χώρα με τον θίασο που κάνει την κυβέρνηση και μας ταλαιπωρεί αντί να παραδώσει μήπως και μείνει τίποτα όρθιο.

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την ημέρα της φονικής φωτιάς στο Μάτι που άφησε πίσω της 96 νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές και ακόμα το κράτος να βοηθήσει τους πληγέντες και τις οικογένειες τους.

Δεν έχει δοθεί ούτε το έκτακτο επίδομα των 586 ευρώ στους πυρόπληκτους για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών δεν έχει δοθεί ακόμη σε κανέναν και αυτό δείχνει το πόσο ανίκανη και ανάλγητη κυβέρνηση τσίρκο έχει η χώρα ακόμα και σε τέτοια τραγωδία.

Από τις 4.329 αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για τα επιδόματα των 5.000 και 8.000 ευρώ από το υπουργείου Υποδομών, έχουν εγκριθεί μόνο αυτές για 1.622 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχει μέλλον με αυτή την κυβέρνηση γιατί απλά δεν την νοιάζει ο κόσμος και δεν την νοιάζει εάν προκαλεί και πόσο προκαλεί με την ανικανότητα της.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου