Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Όποιος γίνει Κουβέλης και συμμετάσχει στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι άξιος της μοίρας του



Μόνο ένας τελειωμένος, στα αζήτητα θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτή την τελειωμένη ακροαριστερή κυβέρνηση με στήριξη της ακροδεξιάς.

Όπως διαβάζουμε είναι αρκετοί οι τελειωμένοι και αποτυχημένοι, από την Νέα Δημοκρατία και το πρώην ΠΑΣΟΚ, που ετοιμάζονται να συμμετάσχουν για λίγους μήνες σε ότι χειρότερο έχει περάσει από την πολιτική ιστορία της χώρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν γίνει κρούσεις στον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, αλλά και στην ανεξάρτητη πλέον βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα. 

Πρόκειται για τρία στελέχη που προέρχονται από την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ και έχουν διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το κόμμα και δεν έχουν δύναμη να προχωρήσουν μόνοι τους.

Από τους τρεις μόνο η Παπακώστα που είναι και πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος κινήματος Νέα Ελληνική Ορμή (ΝΕΟ), έδειξε ότι δεν την νοιάζει να ξεφτιλιστεί όπως ο Κουβέλης αρκεί να συμμετάσχει για λίγους μήνες ως νούμερο σε αυτό το τσίρκο. Σε ερώτηση που της έκανε ο ΣΚΑΪ είπε πως εκκρεμεί μια συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα και άφησε ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αποκαλύπτοντας ότι έχουν γίνει και σχετικές συζητήσεις.

Ακούγεται και το όνομα του Γ. Ραγκούση ο οποίος φαίνεται και αυτός προκειμένω να βγει για λίγο από την αφάνεια να θέλει να γίνει νούμερο των τελευταίων παραστάσεων του τσίρκου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου