Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Άρχισε το ψέμα από την Σύρο και να τάζει ο απατεώνας όπως το 2105



Άρχισε το #παραμΙΘΑΚΗ από την Ιθάκη και έχουμε να ακούσουμε τέτοιες παπάτζες ψέμα και απάτη από το στόμα του Τσίπρα μέχρι της εκλογές που δεν θα έχει προηγούμενο.

Εμφανίστηκε στην Σύρο ο πολιτικός απατεώνας και θύμισε το 2015 όταν έταζε ασύστολα διάφορα ανικανοποίητα στους πολίτες τα οποία δεν έκανε ποτέ και τώρα τάζει τα ίδια με το ίδιο θράσος αλλά με την στάμπα πλέον του ψεύτη του ανίκανου και του απατεώνα. 

Είπε διάφορες παπάτζες για δήθεν επιτεύγματα της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε η Ελλάδα στην ιστορία της και αναφέρθηκε στο δήθεν τέλος των μνημονίων, υποστηρίζοντας για να εξαπατήσει στεγνά και άτιμα, "ότι σηματοδοτεί την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού".

"Οι  πληγές είπε" ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας "δεν μπορούν να γιατρευτούν από τη μία μέρα στην άλλη" και μάλλον εννοούσε και αυτές που άνοιξε ο ίδιος και η ανικανότητα της κυβέρνησης του. "Έχουμε, αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζουμε τα πράγματα" είπε ο ίδιος χωρίς να ξέρουν οι πολίτες τι λέει και για ποιους και που αναφέρεται. "Θέλει πολύ δουλειά" είπε ο ανίκανος να κάνει έργο για οτιδήποτε. "Όλοι μαζί μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα" είπε αυτός που δεν γύρισε ούτε μία σελίδα από το 2015. "Στόχος μας είπε" και προσέξτε παρακάτω πόσο απατεώνας είναι  "η ανασυγκρότηση της παραγωγής, η δίκαιη ανάπτυξη και  η προστασία της εργασίας, κόντρα σε πολιτικές δυνάμεις που ονειρεύονται μία ατελείωτη αλυσίδα από φανερά και κρυφά μνημόνια και κόντρα και σε κακομαθημένες κοινωνικές δυνάμεις που δεν εννοούν να καταλάβουν πως δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη με τον κόσμο του μόχθου δεμένο χειροπόδορα".

 "Η ανάκαμψη δεν θα είναι μόνο στους αριθμούς", είπε ο παπατζής πρωθυπουργός "αλλά και στους ανθρώπους του μόχθου, ανέφερε συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, υπογραμμίζοντας, έτσι, τον κυβερνητικό στόχο να κερδηθεί το στοίχημα της εργασίας".

Ετοιμαστείτε και για άλλες τέτοιες παραστάσεις αθλιότητας, ψέματος, απάτης από ένα επικίνδυνο πρώην αντιεξουσιαστή που κατάφερε με απάτη και γίνει πρωθυπουργός εκμεταλλευόμενος τους πολίτες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου