Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Θα μπορεί να απειλεί ο Ρουβίκωνας όποιον θέλει με σίγουρη την αθώωση από το δικαστήριο



Απίστευτη απόφαση πρόκληση κατά της κοινωνίας από τους δικαστές που αθώωσαν το μέλος του Ρουβίκωνα μετά της απειλές του για κάψιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Απόφαση αθώωσης που δίνει το δικαίωμα στον Ρουβίκωνα να απειλεί πλέον χωρίς να φοβάται κανένα αφού δεν είναι η πρώτη φορά που αθωώνονται μέλη των αντιεξουσιαστών μετά από καταδρομικές ενέργειες και απειλές.

Στην αθώωση του 39χρονου ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα , ο οποίος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για τις απειλές που εκτόξευσε μέσω Facebook, προχώρησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. 

Μόνο, ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ζητήσει να κηρυχτεί ένοχος ο κατηγορούμενος γιατί απλά κάνει την δουλειά του όπως πρέπει προς όφελος της κοινωνίας. 

Το δικαστήριο έκρινε και προκαλώντας την κοινωνία πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης βάσει της οποίας του ασκήθηκαν η δίωξη

Οι απειλές του 39χρονου κατά του τηλεοπτικού σταθμού προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Η κοινωνία ανησυχεί περισσότερο μετά τις προκλητικές αθωώσεις από την ελληνική δικαιοσύνη. 


1 σχόλια :