Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τέλος στη δράση κακοποιού που δρούσε με τις ευλογίες του νόμου έγκλημα Παρασκευόπουλου!



Μόνον εύσημα αξίζουν, για μιαν ακόμη φορά, στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου, οι οποίοι υπερβάλλοντας εαυτούς, διακινδυνεύοντας τη σωματική ακεραιότητά τους και
χρησιμοποιώντας τα δικά τους αυτοκίνητα και σε ώρες εκτός υπηρεσίας, κατάφεραν να βάλουν τέλος στη δράση ενός 46χρονου Αλβανού διαρρήκτη ο οποίος είχε γίνει τους τελευταίους μήνες ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Αγ. Μαρίνας, του Αγ. Δημητρίου και του Κιτσίου Κορωπίου!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο συγκεκριμένος κακοποιός, ο οποίος πριν από μια δεκαετία δούλευε ως πλακάς στην περιοχή, το έριξε στις διαρρήξεις και στις ληστείες στην Ηλεία, γύρω στο 2011.

Τελικά συνελήφθη το 2015 και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση αφού κρίθηκε ένοχος από τα αρμόδια δικαστήρια της Πάτρας για την κατηγορία της ληστείας κατά συρροή.

Όμως ο νόμος Παρασκευόπουλου του έδωσε τη δυνατότητα να αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 2017 και από τότε ξεκίνησε τη δράση του στις περιοχές του Κορωπίου.

Μια δράση στην οποία όμως έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Σε περιπολίες που έκαναν στις περιοχές αυτές – και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα δικά τους αυτοκίνητα – εντόπισαν τον κακοποιό να επιβαίνει σε κλεμμένο, από σπίτι της Αγ. Μαρίνας, ΙΧ και να προσπαθεί να το εφοδιάσει με βενζίνη την οποία είχε κλέψει από άλλο σπίτι επίσης της Αγ. Μαρίνας!

Όταν αυτός συνειδητοποίησε τί συνέβαινε, μπήκε στο αυτοκίνητο και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν προσπαθώντας να τον μπλοκάρουν κάτι που κατάφεραν σε δρόμο του Κιτσίου λίγο αργότερα.

Εκεί ο 46χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να χαθεί στα χωράφια με σύμμαχο το σκοτάδι. Δεν τα κατάφερε όμως όταν κάποια στιγμή σκόνταψε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε, ο συγκεκριμένος κακοποιός ο οποίος δήλωσε άστεγος που διέμενε στο Πεδίο του Άρεως, επιβιβαζόταν στο τελευταίο λεωφορείο προς το Κορωπί και ξεκινούσε τη δράση τους.
Αυτή είχε ως αποτέλεσμα να διαρρήξει τουλάχιστον 17 αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει οι ιδιοκτήτες τους στα σπίτια τους στις τρεις περιοχές του Κορωπίου αναζητώντας, κατά κύριο λόγο, μετρητά!

Την Πέμπτη το απόγευμα ο 46χρονος κακοποιός οδηγήθηκε στον ανακριτή και μετά την απολογία του μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό όπου και κρατείται πλέον αναμένοντας την κρίση της Δικαιοσύνης με την ελπίδα ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν θα του ανοίξει πάλι τη βαριά πόρτα της φυλσκής για να συνεχίσει τη δράση του προκαλώντας ανασφάλεια στους πολίτες!

Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου απέδειξαν, για μιαν ακόμη φορά, την αποτελεσματικότητά τους αλλά και τον ζήλο τους αφού προτάσσουν τον νόμο και την ασφάλεια των πολιτών και από τις προσωπικές ζωές τους!


Πηγή : notioanatolika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου