Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Είχαμε καιρό να ακούσουμε τον προκλητικό Παπαχρηστόπουλο: Για επίθεση στα ΜΑΤ "γίνονται και αυτά, δεν φταίει κανείς"



Για άλλη μία φορά προκλητικός εμφανίστηκε και μετά από καιρό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 

Γίνονται και αυτά, δεν φταίει κανείς 

Μιλώντας στην εκπομπή SBC Life με την Ηρώ Ράντου για την επίθεση που δέχθηκε η κλούβα των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη ότι έχει ευθύνες ο υπουργός ή το επιχειρηματικό σχέδιο της ΕΛΑΣ αλλά είπε ότι τέτοια πράγματα συνηθίζονται και δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση:

«Στην προκειμένη περίπτωση κινδύνευσαν κάποια παιδιά. Αυτή η επίθεση δεν είχε καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα που πετάει χαρτάκια και μπογιές.

Οποιος παρανομεί βάσει αυτού να τιμωρείται. Οι νόμοι είναι συγκεκριμένοι. Αλλά από εκεί και πέρα συνεχώς  ζητούν την παραίτηση του Τόσκα. Την έχουν ζητήσει καμιά 50αριά φορές. Επειδή ξέρω πως δουλεύει η ελληνική αστυνομία,  είμαι βέβαιος ότι για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Συμφωνώ με όλος όσους λένε ότι έπρεπε κάτι να γίνει αλλά δεν έγινε. Όταν παίζεις με την φωτιά και η αστυνομία παίζει με την φωτιά κάθε ημέρα θα έχουμε και αυτά».

Για όποιον δεν κατάλαβε ο Ρουβίκωνας για τον Παπαχριστόπουλο πετάει μόνο χαρτάκια και μπογιές!!! Τι να του πεί τον αφήνουμε στην κρίση των ψηφοφόρων του


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου