Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Αμετανόητος και προκλητικός ο εκτελεστής Κουφοντίνας: Δεν θα έκανα δήλωση μετανοίας για να πάρω άδεια



Αμετανόητος και προκλητικός σε συνέντευξη του  στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο εκτελεστής της 17Ν τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας, που δείχνει ακόμα μία φορά το πόσο επικίνδυνος είναι να κυκλοφορεί ελεύθερος έστω και για λίγες ημέρες με άδεια.

Μιλώντας  για την απεργία πείνας που κάνει, καθώς δεν του δόθηκε άδεια, δηλώνει ότι «ούτως ή άλλως η χορήγηση άδειας δεν προϋποθέτει δήλωση μετανοίας. Ακόμα όμως κι αν προϋπόθετε, δεν θα την έκανα». Είπε ακόμα ο εκτελεστής της 17Ν : «Πρώτα απ' όλα επειδή σέβομαι την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, τη στάση των χιλιάδων αγωνιστών που έμειναν όρθιοι απέναντι στη μετεμφυλιακή τρομοκρατία, τα Μακρονήσια και τις εκτελέσεις. Ξέρετε, μέσα στο κίνημα απολογίζουμε τη δράση μας και αναφερόμαστε στα λάθη μας, τούτο όμως απέχει έτη φωτός από το να αποδεχτούμε ότι το κράτος είχε και έχει δίκιο».

Αποδίδει με θράσος ευθύνες, για το γεγονός ότι δεν χορηγήθηκε άδεια, ειδικά στην κυβέρνηση (που ίσως του είχαν υποσχεθεί άλλα και άλλα κάνουν): «Μέγιστη ευθύνη έχει και η κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί δεν κατήργησε τη διάταξη για το "εισαγγελικό βέτο" αλλά και επειδή επιλέγοντας την αρμονική συμβίωση με τη "δικαστική χούντα" γίνεται συνένοχη σε αυτό και πολλά αίσχη».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αγνοεί ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθεί τρομοκράτες και αντιεξουσιαστές γιατί είναι σπλάχνα από τα σπλάχνα του κόμματος, δεν θα έβλεπε την έξοδο μέσα σε ένα χρόνο δύο φορές ούτε στα όνειρα του, ειδικά όταν άλλοι λιγότερο επικίνδυνοι κακοποιοί που βρίσκονται στις φυλακές ζητάνε και δικαιούται άδεια αλλά δεν την παίρνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου