Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αντί να ανησυχεί για τις ποινικές του ευθύνες ο Κοτζιάς παραμυθιάζει με ύφος τους Έλληνες


Ο Κοτζιάς στον δικό του κόσμο μετά την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα ,θεωρεί βαθιά νυχτωμένος ότι : «Τελείωσε ένα από τα μεγάλα προβλήματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς λύνουμε, δεν δημιουργούμε προβλήματα».

Ο ακατάλληλος για την χώρα υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  και στην εκπομπή του Παπαδάκη πήγε και ένα βήμα παραπάνω εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες για να καλύψει λίγο την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας λέγοντας : «η πλειοψηφία του κόσμου καταλαβαίνει ότι λύσαμε ένα πρόβλημα με τα Σκόπια». Μάλιστα ο κ. Κοτζιάς, ανέφερε ότι έχει δημοσκοπήσεις ότι ο περισσότερος κόσμος συμφωνεί μαζί τους.  «Εχω δημοσκοπήσεις κι εγώ τρέχουσες. Ηταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Στην πατριωτική ευαισθησία των Ελλήνων, ο κ. Νίκος Κοτζιάς απαντά με τη γνωστή αυταρέσκεια και αλαζονεία του. Αντί να δίνει συνεντεύξεις για την επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε και παράγει ήδη τετελεσμένα, ας εξηγήσει στους Έλληνες ένα μόνο πράγμα: Γιατί παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν "Μακεδόνες" και να ισχυρίζονται ότι μιλούν τη "μακεδονική" γλώσσα, κάτι που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δέχθηκε στο παρελθόν;». 

Η ουσία είναι μία κοντά είναι οι εκλογές κάνουν δεν κάνουν το σωστό να τους γκρεμοτσακίσουν έστω την ύστατη στιγμή οι συνεργοί τους ΑΝΕΛ, και στις εκλογές οι πολίτες θα τους δείξουν, όπως και μετά τις εκλογές η δικαιοσύνη θα τους δείξει ποιος έχει περισσότερες ευθύνες από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για όλα τα εγκλήματα των 4 χρόνων διακυβέρνησης τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου