Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Νέα πρόκληση στα θύματα του Κουφοντίνα από τον Συριζαίο Νίκο Φίλη




Ο Συριζαίος βουλευτής Ν. Φίλης μιλώντας σήμερα το πρωί στον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ είπε λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τον κόσμο για να καλύψει τον τρομοκράτη πως «ο νόμος της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με υπουργό Δικαιοσύνης τον Θανάση Κανελλόπουλο, ισχύει για όλους όσοι έχουν το δικαίωμα να πάρουν άδεια, έτσι πήρε και ο Κουφοντίνας».

Η αλήθεια στο ψέμα και την πρόκληση του Νίκου Φίλη είναι ότι ο εκτελεστής Κουφοντίνας παίρνει άδειες γιατί άλλαξε τον νόμο το 2015 ο Παρασκευόπουλος που έχει κάνει έγκλημα κατά της κοινωνίας, με αποτέλεσμα να μπορεί να παίρνει άδεια και ο Κουφοντίνας που με άλλη κυβέρνηση και σε σοβαρές κυβερνήσεις θα ήταν αδιανόητο.

«Είπα ότι είναι εκτελεστής, είναι εγκληματίας, έχει δικαστεί για τις ενέργειές του, και έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των νομίμων διατάξεων. Η πολιτεία δεν υποχωρεί, εφαρμόζει το νόμο σε όλους, εδώ δίνουν άδεια σε εμπόρους ναρκωτικών» ανέφερε ο κ. Φίλης που κρύφτηκε πίσω από τον εγκληματικό νόμο του Παρακσευόπουλου που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκμεταλλευτούν οι σύντροφοι τρομοκράτες.

«Το ερώτημα είναι θα υπάρξει υποτροπή, δεν το ξέρουμε αυτό… Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο, εν ονόματι μιας υποψίας δεν μπορεί να μην τηρηθεί η νομιμότητα» η νομιμότητα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παρασκευόπουλο ξέχασε να πει ο Φίλης.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι υπάρχουν συγγενείς των 11 θυμάτων του Κουφοντίνα που βλέπουν τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να κυκλοφορεί ελεύθερος, ο πρώην υπουργός απάντησε: «να πάμε σε κάποιο ουσιαστικό θέμα της πολιτικής ζωής; Το θέμα είναι να τηρηθεί η νομιμότητα… Δεν είμαι συνήγορος, για τη νομιμότητα μιλώ» είπε επιμένοντας να εξαπατά ενώ ξέρει ότι απο το 2015 το κόμμα του έφτιαξε ένα νόμο για να παίρνουν άδεις οι τρομοκράτες με τις ευλογίες του εγκληματία κατά της κοινωνίας Παρασκευόπουλου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου