Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης για την προκλητική νέα άδεια Κουφοντίνα: Είσαι δολοφόνος; Κάνε «απεργία πείνας»



Με μια ανάρτηση αγανάκτησης και οργής ο Κώστας Μπακογιάννης σχολιάσε στο Facebook την τρίτη άδεια σε ένα χρόνο και με περιορισμένους προκλητικούς όρους που πήρε ο δολοφόνος του πατέρα του, ο εκτελεστής κατά συρροή δολοφόνος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε:

«Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».

Κώστας Μπακογιάννης
πριν από 48 λεπτά
Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου