Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Και ο Γαβρόγλου στον ακροαριστερό του κόσμο Μπάτε κακοποιοί αλέστε στα Πανεπιστήμια σε βάρος των παιδιών μας



Ο Γαβρόγλου είναι ο καταστροφικότερος και ακατάλληλος υπουργός παιδείας που έχει περάσει από την χώρα όπως και το σύνολο αυτής της άθλιας και επικίνδυνης για τον τόπο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Στο ακροαριστερό μυαλό του υπουργού το να δώσει ασφάλεια όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο προστατεύοντας τα παιδιά μας και τους χώρους εκπαίδευσης, νομίζει ότι πρέπει να τα κάνει φρούρια και για αυτό και μόνο θα έπρεπε να έχει ι απομακρυνθεί από το υπουργείο.

Τι τόλμησε και είπε το ακροαριστερό επικίνδυνο μυαλό του Γαβρόγλου : «Εγώ δεν φαντάζομαι τα πανεπιστήμια με κάγκελα και λουκέτα, ούτε τους φοιτητές φρουρούς στην πόρτα επί πληρωμή». 

Μίλησε μάλιστα και για την ομάδα εργασίας που δήθεν συζήτησε για την ανομία των πανεπιστημίων και κύριο ρόλο στην ομάδα έχουν οι πλέον ακατάλληλοι Γαβρόγλου - Παρασκευόπουλος που φυσικά δεν λειτουργούν υπέρ των φοιτητών μας αλλά το πώς θα μπαινοβγαίνουν στα πανεπιστήμια κακοποιοί και ακροαριστερές ομάδες εύκολα και χωρίς πρόβλημα.

«Εμείς πρώτοι το αναγνωρίσαμε αυτό και φτιάξαμε την ομάδα εργασίας υπό τον κ. Παρασκευκόπουλο για να επεξεργαστεί τις πλευρές αυτού του ζητήματος. Όμως η δική μας λογική δεν είναι η αστυνομοκρατία των πανεπιστημίων» δήλωσε με το ακροαριστερό επικίνδυνο μυαλό του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Γαβρόγλου.

«Εγώ δεν φαντάζομαι τα πανεπιστήμια με κάγκελα και λουκέτα, ούτε τους φοιτητές φρουρούς στην πόρτα επί πληρωμή» πρόσθεσε δείχνοντας ότι για το ακροαριστερό του μυαλό αυτή την ειοκόνα έχει για τα πανεπιστήμια.

Κατά τον ακατάλληλο Γαβρόγλου «το πρόβλημα της βίας - συνολικά και στην κοινωνία αλλά και στα πανεπιστήμια ως ενός μέρους της κοινωνίας - δεν απλοποιείται έτσι».

Αντί να τα βάλει και να ντραπεί για την ανικανότητα του τα έβαλε και με τις πρυτανικές αρχές λέγοντας ότι «ο νόμος που ψηφίστηκε είναι σαφής ως προς τις περιπτώσεις που τελούνται αξιόποινες πράξεις και πρέπει να εφαρμόζεται. Όμως οι πρυτανικές αρχές και γενικότερα η ακαδημαϊκή κοινότητα, εκ του νόμου δεν είναι σε θέση παρατηρητή. Έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες που πρέπει κάποτε να τις ασκήσει».

Και για όσους δικαίως τον κατηγορούν ότι είναι ανίκανος και δεν θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα είπε : «όποιοι θεωρούν ότι έχουν τη μαγική λύση είναι άτομα που δεν έχουν καμία γνώση μιας σύνθετης πραγματικότητας ή, ακόμα χειρότερα, προσπαθούν να εξορκίσουν το πρόβλημα με αφορισμούς και "ριζικές" λύσεις».

Φτωχά και επικίνδυνα ακροαριστερά μυαλά που δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα και ειδικά σε τέτοιες θέσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον των παιδιών μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου