Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ούτε ο Σαρτζετάκης δεν ήταν τόσο υποταγμένος στο ΠΑΣΟΚ όπως ο Προκόπης στον ΣΥΡΙΖΑ



Ξεπέρασε και τον πλήρως υποταγμένο στον  αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου Σαρτζετάκη, υποταγμένο δικαίως αφού προερχόταν απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ .

Ο Προκόπης τι και εάν προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας και όχι από τον Σύριζα, λειτουργεί και αντιδρά με τις σούστες της καρέκλας.

Ποιος δεν θυμάται τις τεράστιες ευθύνες του Προκόπη Παυλόπουλου, που ως υπουργός προστασίας του πολίτη ανέχτηκε από ανικανότητα όχι από βίτσιο, τα αίσχη των συντρόφων του Σύριζα που έκαψαν την Αθήνα και τον εξέθεσαν στα μάτια της κοινωνίας, αναδεικνύοντας την ανικανότητα του και την αναποφασιστικότητα του σε κρίσιμες στιγμές ευθύνες για την Ελλάδα.

Ο Προκόπης τελικά είναι ΣΥΡΙΖΑ και ήταν πάντα Σύριζα τελεία και παύλα, γιατί αυτό συμφέρει την παραμονή του στην καρέκλα για όσα χρόνια του έμειναν, γιατί ανανέωση θητείας από την νέα κυβέρνηση δεν έχει και το όνομα του έχει συνδεθεί με το ξεπούλημα της  Μακεδονίας το οποίο επέτρεψε με την ανοχή του.

Παρόλα αυτά ήταν λαλίστατος μετά την μπόρα του Μακεδονικού και αφού έχει συντελεστεί το ξεπούλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πλήρη ανοχή του ίδιου, και έστειλε μήνυμα ενότητας και υπεράσπισης της πατρίδας από την Ύδρα κατά την κατάθεση στεφάνου στον αδριάντα του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.

Ο κ. Παυλόπουλος είπε : 

Η καρδιά του Ανδρέα Μιαούλη, από εδώ, την Ύδρα, στέλνει διαχρονικό μήνυμα με αποδέκτες τον Λαό μας και το Έθνος μας. Ένα μήνυμα με δύο, συμπληρωματικές μεταξύ τους, πτυχές.

I. Η πρώτη πτυχή μας θυμίζει το Εθνικό μας Χρέος, όπως το αποδίδει ανά τους αιώνες ο άρκος των Αθηναίων Εφήβων: «Την Πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι».

II. Και η δεύτερη πτυχή μας θυμίζει ότι, ιδίως τα Εθνικά μας Θέματα, Θέματα υπαρξιακά για τον Λαό μας και το Έθνος μας, οφείλουμε να τα υπερασπιζόμαστε υπό όρους αρραγούς ενότητας. Διότι η Ιστορία δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει την άγνοια του ότι εμείς, οι Έλληνες, μόνον υπό συνθήκες αρραγούς ενότητας μεγαλουργήσαμε. Ενώ ο διχασμός και η διχόνοια μας στοίχισαν πολύ ακριβά, ακόμη και τμήματα του Εθνικού μας Κορμού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου