Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Τσακαλώτος φρόντισε να μην παρευρεθεί στην ξεφτίλα καραγκιοζιλίκι του Ζαππείου



Ο Τσακαλώτος όπως διαβάσαμε στα ΜΜΕ είχε διαφωνία για το «σόου» που στήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από το Μαξίμου και καλά έκανε γιατί τέτοια ξεφτιλίκια μόνο σε καθεστώτα γίνονται και η ακροαριστερά του Τσίπρα έχει ξεφτιλιστεί πολλές φορές προκαλώντας τον Ελληνικό λαό.

Δεν ήταν σύμφωνος και έπραξε λογικά με το καραγκιοζιλίκι των τελειωμένων Τσίπρα - Καμμένου και  την "γιορτή της γραβάτας" στο Ζάππειο την προηγούμενη Παρασκευή.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες έγκυρων ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα μπορούσε να βρεθεί στο καραγκιοζιλίκι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί γύρισε από το eurogroup στις πέντε το απόγευμα, αλλά προτίμησε να πάει κατευθείαν σπίτι του αντί να παραστεί στην 25λεπτη ομιλία ντροπή της γραβάτας του Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε την κοινωνία.

Η ξεφτίλα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήθελε να παρουσιάσει τον Τσακαλώτο, ως τον πρωτεργάτη της δήθεν επιτυχίας που μόνο επιτυχία δεν είναι αλλά έτσι κρίνει η ακροαριστερή καθεστωτική προπαγάνδα που έχει διδαχθεί στην Βενεζουέλα ειδικά ο Νίκος Παππάς για να μοιράσει σανό στα γίδια.

Η μη εμφάνιση του Τσακαλώτου δεν άρεσε στα κυβερνητικά στελέχη που νόμιζαν ότι το καραγκιοζιλίκι που στήθηκε είχε νόημα και θα είχε επιτυχία αγνοώντας ότι ο Ελληνικός λαός βλέποντας το ήθελε να τους πετάξει όλους στην θάλασσα αντί να τους ακούσει. 

Έτσι το κερασάκι που πίστευαν οι Τσίπρας - Καμμένος ότι θα συμπλήρωνε το στημένο καραγκιοζιλίκι της δήθεν επιτυχίας μιας αποτυχημένης κυβέρνησης  δεν τους έκατσε. Και αντί να είναι εκεί στην απόλυτη ξεφτίλα οι Τσακαλώτος - Χουλιαράκης για να ενημερώσουν και να παραπλανήσουν και άλλο τους Έλληνες, απέφυγαν να συμμετέχουν και να ξεφτιλιστούν και άλλο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου