Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Εάν δεν είσαι διεθνώς ξεφτιλισμένος ακροαριστερός όπως είναι ο Τσίπρας δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις πόλωσης



Μιλάει ποιος αυτός που υποκινούσε μαζί με την παρέα του συγκεντρώσεις βίας μέχρι και τα τελευταία χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός.

Γνωστός ακροαριστερός ο Αλέξης Τσίπρας με πλούσιο ιστορικό κατηγορεί το αδελφάκι του στην βία την ακροδεξιά και προσπαθεί να φορτώσει το επεισόδιο Μπουτάρη στην Νέα Δημοκρατία. Την βία που υποθάλπει με την ανοχή του στο έγκλημα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας η κυβέρνηση του στο σύνολο της, ο Τόσκας και ο Κοντονής που κάνουν τα στραβά μάτια και έχουν κάνει την Ελλάδα παράδεισο ατιμωρησίας των κακοποιών.

Η ανοχή στο έγκλημα και η ατιμωρησία ειδικά των αντιεξουσιαστών που είναι κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, η αντικοινωνική πολιτική του, αυτή ευθύνεται και έχει κάνει την κοινωνία να παρεκτρέπεται, η ευθύνη είναι αποκλειστικά στην ακροαριστερά που κυβερνά τελεία και παύλα.

Διαβάστε όσα γελοία τόλμησε να ξεστομίσει ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να ντρέπεται, γιατί απλά δεν φοβάται την ξεφτίλα δεν έχει ηθική και μπορεί να λέει ότι θέλει μόνο και μόνο για να πολώσει αυτό κάνει τόσα χρόνια από το αρχηγείο στα Εξάρχεια :

«Θέλω να ξεκινήσω με μια αναφορά στο απαράδεκτο προχθεσινό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.
Η βάρβαρη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης από ακροδεξιούς τραμπούκους, παραπέμπει σε παλιότερες εποχές δόξας της αιματηρής εθνικοφροσύνης και του παρακράτους. 
Θα αντιμετωπιστούν με την πιο μεγάλη αυστηρότητα, κινητοποιώντας όλους τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας. 

Ποιοι όμως χειροκρότησαν την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη; Ποιοι την προετοίμασαν με βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον του; 
Ποιοι εξαπολύουν διαρκώς, κάθε μέρα, ακραίες κατηγορίες για προδότες, και μειωμένης εθνικής συνειδήσεως Έλληνες; 
Ποιοι έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους εργολάβο του έθνους, και επικηρύσσουν εκείνους που σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά; 
Ποιοι, με δυο λόγια, με τον πιο επίσημο τρόπο, ανοίγουν το δρόμο στη βία; 
Ξέρουμε όλοι, ποιοι. 
Και δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις –κάποιος δήμαρχος, ή πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ. 

Εδώ πρόκειται για ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με έκφραση στα κορυφαία όργανά της. 

Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω. 

Ας είναι βέβαιοι, όμως, όσοι στηρίζουν την ακραία μισαλλοδοξία και στρώνουν το χαλί στην άκρα Δεξιά και συναλλάσσονται με τη Χρυσή Αυγή, και προκρίνουν τη βία ως μέσο επιβολής, 
ότι η Δημοκρατία θα προστατέψει τον εαυτό της και τους πολίτες. 
Η εποχή των Γκοτζαμάνηδων έχει παρέλθει οριστικά». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου