Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

2 συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη! Έπρεπε να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και για τους τραμπούκους των ΕξαρχείωνΜακάρι να έβλεπε ο ελληνικός λαός την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τον Τόσκα, να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και για την σύλληψη των τραμπούκων των Εξαρχείων που καλύπτουν καθημερινά προκλητικά παρά τα εγκλήματα που διαπράττουν.

Συνελήφθησαν οι δύο άντρες που προσήχθησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αργότερα το βράδυ της Κυριακής ακολούθησαν άλλες τρεις προσαγωγές.

Οι συλληφθέντες, είναι ένας 36χρονος ομογενής από την Γεωργία, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις για τις οποίες έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης και ένας 20χρονος Έλληνας χωρίς ποινικό μητρώο, που δεν έχει απασχολήσει για κάτι άλλο τις Αρχές.


Ο ένας απο τους συλληφθέντες ταυτοποιήθηκε γιατί δεν φορούσε μπλούζα και καταγράφηκε σε φωτογραφίες και βίντεο να κλωτσάει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, όπως και ο πρώτος και να σπάει με την γροθιά του το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Ο 20χρονος μάλιστα είχε τραυματιστεί ελαφρά και είχε πάει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου