Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πυροβολούσαν αστυνομικούς από ταράτσες στα Νέα Λιόσια



Επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια άτομα πυροβολούσαν αστυνομικούς από την ταράτσες στα Νέα Λιόσια.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προσπάθησαν να ελέγξουν δύο υπόπτους για ληστεία και βρέθηκαν μέσα σε πυρά κακοποιών που πυροβολούσαν στο ψαχνό από ταράτσες παρακείμενων σπιτιών.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Αναγεννήσεως στα Άνω Λιόσια, ώστε να εντοπίσουν δύο άτομα που λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει το σπίτι ενός ηλικιωμένου και είχε καταγγείλει την κλοπή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο υπόπτους και όταν προσπάθησαν να τους ελέγξουν εκείνοι προσπάθησαν να διαφύγουν όπου και ακολούθησε καταδίωξη, την ώρα που γινόταν η καταδίωξη, άρχισαν να δέχονται πυρά από τις ταράτσες των κτιρίων δεξιά και αριστερά του δρόμου, από πολλά άτομα πιθανόν Ρομά που είχαν πάρει τις καραμπίνες τους και τα πυροβόλα όπλα και πυροβολούσαν.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεφύγουν παίρνοντας μαζί τους τους δύο ληστές, με υλικές ζημιές μόνο στο υπηρεσιακό τους όχημα. 

Έχουν ξεκινήσει έλεγχοι από την αστυνομία στην συγκεκριμένη διαδρομή για να εντοπιστούν οι δεκάδες δράστες που πυροβολούσαν τους αστυνομικούς.

Πληροφορίες των αστυνομικών λένε ότι οι δράστες των πυροβολισμών ήταν πάνω από 40 τον αριθμό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου