Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αφού έχει ξεσκίσει η Αχτσιόγλου μισθωτούς και συνταξιούχους προκαλεί με αναρτήσεις της



Δεν περίμενε κανένας έλληνας πολίτης εργαζόμενος η συνταξιούχος ότι η Αχτζιόγλου θα είχε ηθική και δεν θα λειτουργούσε όπως η ακροαριστεροί σύντροφοι της, αλλά να ξεσκίζεις τον κόσμο και να κάνεις ανάρτηση "ευτυχώς που δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης" το λες και ακροαριστερή παράνοια.

Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου αφού δεν κατάλαβε τίποτα από ότι είπε ο Μητσοτάκης στην ομιλία του ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, αντί να ακούσει προσεκτικά εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Μέσω ανάρτησης στο facebook, η κ. Αχτσιόγλου χωρίς να έχει καταλάβει τι είπε ο Μητσοτάκης γιατί η ακροαριστερή της καταβολή δεν της το επιτρέπει να αντιλαμβάνεται το σωστό, σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέπτυξε το σχέδιό του για την εργασία «το οποίο, είναι φτηνοί και απροστάτευτοι εργαζόμενοι σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας», συνέχισε μην έχοντας καταλάβει γρι, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, «τοποθετούμενος κυνικά ως η τελευταία γραμμή άμυνας των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών, υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει την αναβίωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά ως “ιδεοληψίες” τη βελτίωση της θέσης και της διαπραγματευτικής ικανότητας των εργαζομένων, ενώ δήλωσε ότι θα ενισχύσει την ιδιωτική ασφάλιση».

«Δυστυχώς, για τους εργαζόμενους της χώρας, τα μέτρα που υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αυτά που εφαρμόστηκαν την περίοδο της διακυβέρνησης του κόμματός του. Ευτυχώς, για τους εργαζόμενους της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης δεν κυβερνά και δεν μπορεί να ανακόψει ούτε την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ούτε την αύξηση του κατώτατου μισθού, ούτε την επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας», είπε η πλήρως αποτυχημένη υπουργός εργασίας της ακροαριστερής κυβέρνησης που έχει ξεσκίσει εργαζόμενους και συνταξιούχους με συνέργεια του προκατόχους της Κατρούγκαλου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου