Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τέρατα : "Βιάζαμε τα παιδιά μας και σταματάγαμε μόνο όταν έκλαιγαν"



Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η είδηση για τους γονείς-τέρατα στη Λέρο, οι οποίοι επί χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τα κεφάλια τους σκυμμένα, μπήκαν και βγήκαν από τον ανακριτή οι γονείς – τέρατα της Λέρου. 


Ήταν τόσο ψυχροί στις καταθέσεις τους και, δεν έδειξαν κανένα ίχνος μεταμέλειας που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους, κατά την απολογία τους. 

Τα παιδιά εκτός από βιασμό έπεφταν και θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Η απολογία τους σοκάρει : «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική στέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν» 



Το εξοργιστικό είναι ότι η γειτονιά γνώριζε αλλά φοβόταν να προχωρήσει σε καταγγελία αφήνοντας τα παιδάκια να υποφέρουν στα χέρια των τεράτων που είχαν για γονείς, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν το κορίτσι οδηγήθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού όπου αφού εξετάστηκε από παιδίατρο και γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.


Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό αποκάλυψε σε κατάσταση σοκ το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους του ίδιου της του σπιτιού.

Στον 52χρονο και η 47χρονη σύζυγός του ασκήθηκε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν την Πέμπτη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου