Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Η αθλιότητα του ηλικιωμένου αρχηγού των Τούρκων «Γκρίζων Λύκων» Ντεβλέτ Μπαχτσελί



Με κατάπτυστες δηλώσεις ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος MHP, ηλικιωμένος παππούς Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αποδεικνύει πόσο Τούρκος είναι.

Ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», ασχολήθηκε με τις έρευνες φυσικού αερίου στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα και προσπαθώντας να κερδίσει ψήφους εθνικιστών, έκανε κατάπτυστες δηλώσεις.

«Οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην αντολική Μεσόγειο, αύξησε περισσότερο τη στρατηγική σημασία της περιοχής. Επευφήμησαν την κίνηση της Νότιας Κύπρου και δεν έδειξαν ίχνος ντροπής μετά τα μηνύματα καταδίκης της Τουρκίας. Το μήνυμα καταδίκης της ΕΕ, δεν υπάρχει για μας. Τι πράγμα καταδικάζουν;» είπε και συνέχισε «Ο Τσίπρας νόμισε ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο, χωρίς να ντραπεί δήλωσε πως η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε επίσης πως η Τουρκία πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρα εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια», είπε ο ηλικιωμένος Τούρκος εθνικιστής παππούς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου