Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Βίντεο-σοκ: Πανικόβλητοι τρέχουν να ξεφύγουν από την φονική πυρκαγιά στην Ρωσία



Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η τραγωδία στην Ρωσία, με τους 64 νεκρούς λόγω πυρκαγιάς σε εμπορικό κέντρο. Όταν μάλιστα, τα γεγονότα οπτικοποιούνται τότε η θλίψη μεγαλώνει.

Οι εφιαλτικές πρώτες στιγμές μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στο εμπορικό κέντρο στο Κεμέροβο της δυτικής Σιβηρίας, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει οικογένειές που είχαν βγει για την βόλτα τους να τρέπονται πανικόβλητοι σε φυγή, όταν συνειδητοποιούν ότι η οροφή αρχίζει ξαφνικά να καταρρέει και φλόγες να ξεχύνονται καταπάνω τους.

Σύμφωνα με πολλά ρωσικά ΜΜΕ, ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται να καταρρέει η οροφή επιβεβαιώνει τις χθεσινές οργισμένες δηλώσεις του Ρώσου βουλευτή Αντόν Γκαρέλκιν (μέλος του κόμματος του Πούτιν) ότι το κτηριακό συγκρότημα ήταν φτιαγμένο «από σκ@τά και άχυρα».

«Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά φθηνό πλαστικό, ένας λαβύρινθος από διαδρόμους και ένα εφιαλτικό χάος από τίτλους ιδιοκτησίας», είπε εχθές ο πολιτικός κατηγορώντας τον δήμαρχο της πόλης ότι «λαδώθηκε και έκανε τα στραβά μάτια» όταν το ακατάλληλο κτίσμα εγκαινιάσθηκε το 2013.

«Κανένα ποσό βρώμικου χρήματος δεν μπορεί να εξαγοράσει τη ζωή των παιδιών μας», είπε εξοργισμένος ο βουλευτής.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου