Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Απάνθρωποι φαντάροι στην Κόνιτσα κακοποίησαν σκύλο



Κακοποιοί που υπηρετούσαν την πατρίδα πέταξαν ένα σκυλάκι στο γκρεμό, το θέμα διερευνάται από το ΓΕΣ ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

Το γύρου του διαδικτύου κάνει από σήμερα, ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει φαντάρους να κακοποιούν και να πετάνε από γκρεμό έναν σκύλο. 

Το απίστευτο αυτό βίντεο έχει προκαλέσει την οργή της κοινωνίας για την απανθρωπιά και την κακία αυτών των ανθρώπων, να ξεσπάσουν τα ανώμαλα ένστικτα τους στο σκυλάκι.





Σίγουρα θα βρεθούν μετά την δημοσιοποίηση και θα συλληφθούν, όπως πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να εξεταστούν από ψυχίατρο γιατί η συμπεριφορά τους δείχνει ότι είναι πολύ επικίνδυνοι και για την κοινωνία.

και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν να αποδοθούν ευθύνες και να συλληφθούν οι δράστες.

Η σκηνή έχει γυριστεί με κινητό μάλλον μέσα σε στρατόπεδο. Παραμένει άγνωστος ο χρόνος που διαδραματίστηκε το γεγονός καθώς και ο τόπος. 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοίνωσε, πριν λίγο, με αφορμή το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου