Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών



Τέλος στη δράση μελών συμμορίας εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, έβαλαν έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της 23-03-2018, έναν 43χρονο ομογενή και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 33 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για Συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, επιβαίνοντες σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εντοπίσθηκαν σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, να πραγματοποιούν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 43χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα (4) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (521) γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει από τους δύο αλλοδαπούς έναντι του χρηματικού ποσού των (8.500) ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί εισήγαγαν από τη Βουλγαρία ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες παρέδιδαν στον 43χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην ελληνική επικράτεια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο των αλλοδαπών, καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Το χρηματικό ποσό των (9.130) ευρώ, καθώς και (180) ΛΕΒΑ Βουλγαρίας, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών και

 (4) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Επίσης, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, ως μέσα κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης των ποσοτήτων ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου