Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Γνωρίζοντας τα χάλια της Ελληνικής κυβέρνησης και το τσίρκο που κυβερνά οι Τούρκοι έδρασαν με σχέδιο



Το καθεστώς της Τουρκίας έχει εδραιωθεί στην γείτονα χώρα και ελέγχει τα πάντα μέχρι και την δικαιοσύνη. Ευτυχώς στην χώρα μας οι προσπάθειες του Τσίπρα να κάνει το ίδιο και να εδραιώσει το δικό του καθεστώς δεν έχουν ευωδοθεί. Γιατί άλλο Ελλάδα και άλλο Τουρκία η Βενεζουέλα, οπότε τζάμπα τα μαθήματα Νίκου Παππά από τον Μαδούρο, ίσως εάν είχε δάσκαλο τον Ερντογάν να τα κατάφερνε δυστυχώς για εμάς καλύτερα.

Η Τουρκία μας παρακολουθεί καθημερινά και έχοντας καταλάβει το τσίρκο που μας κυβερνά εδώ και τρία χρόνια, την ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα και το πόσο λατρεύει την καρέκλα ο ψωμόλυσσας είπε να το εκμεταλλευτεί.

Το πρόσφατο χάλι διαπραγμάτευσης που είχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την ονομασία τον Σκοπίων, με τα γνωστά αποτελέσματα που παραλίγο να τους δώσουμε αντί να μας δώσουν, ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να παίξει με την ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα και της ανίκανης κυβέρνησης του μήπως πάρει πίσω τους 8 αντικαθεστωτικούς που του είχε τάξει ο πρωθυπουργός. 

Η τελευταία επίσκεψη του σουλτάνου Ερντογάν στην χώρα μας, του έδειξε το πόσο ακατάλληλη και εύκολη να εκμεταλλευτεί είναι κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα, καθώς και πόσο γελοία είναι τα στελέχη που την απαρτίζουν. Δεν περίμενε από την επίσκεψη του βέβαια για να το καταλάβει, ο Ερντογάν γιατί οι σύμβουλοι του παρακολουθούν και καταγράφουν την ανεπάρκεια του Τσίπρα και την τραγική πορεία της κυβέρνησης του από το 2015.

Τα ψέματα του Τσίρπα τα οποία πετάει ασύστολα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, άγγιξαν και τον Ερντογάν όταν ο εύκολος και ανίκανος Αλέξης Τίπρας του είχε υποσχεθεί τους 8 αντικαθεστωτικούς και δεν τους έδωσε. Εδώ και μήνες τον έχει ξεφτιλίσει διεθνώς ο Ερντογάν λέγοντας ότι του είπε ψέματα και ο Αλέξης Τσίπρας  δεν τον έχει διαψεύσει  και δεν έχει απαντήσει στην ξεφτίλα Ερντογάν, απλά επειδή πλέον δεν το αγγίζει το ψεύτης.

Η διεθνής κοινότητα βέβαια δεν περίμενε τον Ερντογάν για να το καταλάβει, ξέρει ποιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας δυστυχώς για το κύρος της χώρα μας.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο κ. Παραγιουδάκης ανέφερε πως τέτοιους είδους περιστατικά συμβαίνουν συχνά στη συνοριογραμμή, αλλά ποτέ δεν γίνονται συλλήψεις και «λύνονται επιτόπου». Μάλιστα ο ίδιος αμφισβήτησε την πληροφορία ότι οι Έλληνες παραβίασαν το τουρκικό έδαφος για 250 μέτρα. «Από τη στιγμή που δεν επέστρεψαν άμεσα οι στρατιωτικοί, περιπλέκεται η υπόθεση. Αφού δεν τέλειωσε τις πρώτες ώρες στα σύνορα, μπλέξαμε» είπε στον ΣΚΑΙ.

«Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιώτες. Πρέπει να ήταν άλλη δύναμη, εκπαιδευμένη να κάνει αυτό. Ειδικές δυνάμεις που είχαν ετοιμαστεί για να υφαρπάξουν έλληνες στρατιωτικούς. Να είχαν πάρει αυτή την εντολή» σημείωσε.

Μάλιστα πρόσθεσε πως ενώ στη θάλασσα είναι εύκολο να κάνεις εμβολισμούς, στον Έβρο δεν είναι εύκολο. «Ξέρουν ότι εκεί δεν παίζουμε. Υπάρχει μια άτυπη συμπεριφορά, ότι δεν συλλαμβάνεις εύκολα. Θεωρώ ότι είχε στηθεί το επεισόδιο» είπε τέλος ο κ. Παραγιουδάκης.

Με λίγα λόγια μάθανε πώς .......................... πλακώσανε και οι Τούρκοι



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου