Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Εξερράγη βόμβα στην Ευελπίδων και η αστυνομία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το έμαθε από αυτούς που την έβαλαν



Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου υπήρξε τηλεφώνημα πολίτη για ήχο έκρηξης στην περιοχή, χωρίς να προσδιορίζει το σημείο.

Η απόλυτη διάλυση δικαιοσύνης και αστυνομίας δίνει το δικαίωμα σε κακοποιούς και τρομοκράτες να παίζουν μαζί τους τρομάζοντας την κοινωνία με την ανομία που επικρατεί.

Κατόπιν εορτής και αφού το ανακοίνωσαν αντιεξουσιαστές σε ιστοσελίδα τους,  διαπιστώθηκε ότι στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός, μάλιστα υπήρξε τηλεφώνημα πολίτη για ήχο έκρηξης στην περιοχή, χωρίς να προσδιορίζει το σημείο.

Την ευθύνη ανέλαβε ο «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου, Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο». Με κείμενο της η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού με μισό κιλό μαύρο μπαρούτι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ένα από τα πίσω φυλάκια των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο συντάκτης της προκήρυξης ανάληψης της ευθύνης, ισχυριζόταν πως χρησιμοποιήθηκε μισό κιλό μπαρούτι, ο μηχανισμός ήταν ωρολογιακός, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε πως ο μηχανισμός μας λειτούργησε επιτυχώς, καθώς, ενώ ήδη είχαμε απομακρυνθεί αρκετά απ’ το σημείο, ακούσαμε τον ήχο της έκρηξης, ακριβώς στον χρόνο όπου είχαμε ρυθμίσει το ρολόι και την είχαμε υπολογίσει να πραγματοποιηθεί. Δε γνωρίζουμε όμως τα υλικά της αποτελέσματα, καθώς η ενέργειά μας αποσιωπήθηκε από τα καθεστωτικά». Η ενέργεια έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον «αιχμάλωτο πολέμου» Ντίνο Γιαγτζόγλου και στα «έγκλειστα συντρόφια Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο, στο εφετείο των οποίων παρουσιάστηκε μια δικαστική πρωτοτυπία, εισάγοντας στον τρομονόμο την κατηγορία της ''ατομικής τρομοκρατίας''». Αφιερώνει επίσης την τρομοκρατική ενέργεια, στις καταλήψεις Τερμίτα στον Βόλο, στη Libertatia στη Θεσσαλονίκη, και σε αυτές τις Ματρόζου 45, της Gare και της Ζαΐμη 11, αλλά και στο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρο Φούντα, που έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με αστυνομικούς στις 10 Μαρτίου 2010, στη Δάφνη.

Μετά την προκήρυξη και αφού τότε εάν είναι δυνατόν ενημερώθηκε η αστυνομία έγινε έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου υπήρξε τηλεφώνημα πολίτη για ήχο έκρηξης στην περιοχή, χωρίς να προσδιορίζει το σημείο. Όπως αποδεικνύεται όμως, δεν έγινε καμία έρευνα για την καταγγελία την άφησαν. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου