Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η απόλυτη ξεφτίλα! Ο Τσίπρας βάφτισε τα Σκόπια «Gorna Makedonija» αδιαφορώντας για τους Έλληνες που την απέρριψαν



Έπεσαν οι μάσκες της κυβέρνησης Τσίπρα και φάνηκε ότι προωθεί ακόμα ένα ξεπούλημα της χώρας χωρίς ίχνος ευαισθησίας και ντροπής.

Μία δημοσιογράφος, η οποία ανέφερε ότι εκπροσωπεί το «Ειδησεογραφικό Πρακτορείο της Μακεδονίας», ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για το όνομα και τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με το βλακώδες χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει ευχήθηκε στη δημοσιογράφο να εκπροσωπεί σε λίγους μήνες την «Gorna Makedonija», αδιαφορώντας ότι οι Έλληνες έχουν απορρίψει αυτή την ονομασία.

Μόλις κατάλαβε την βλακεία που είπε σε διεθνή ΜΜΕ πήγε να το μαζέψει αλλά είχε καεί.

Είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να μαζέψει μία ακόμα ξεφτίλα ότι δεν προτείνει την ονομασία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κρατών.



«Χρησιμοποιούν το όνομα "Μακεδονία" εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια, για να μην πω από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Δεν προτείνω το «Gorna Makedonija», απλά το αναφέρω» είπε και δεν ντράπηκε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με ανακοίνωση της αμέσως στην νέα ξεφτίλα του Αλέξη Τσίπρα :

«Με τη σημερινή ασόβαρη απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία, επιβεβαιώνεται δυστυχώς πόσο ανεύθυνα και επιπόλαια χειρίζεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του τα εθνικά μας θέματα» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Καλούμε τον πρωθυπουργό επιτέλους να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του. Για τη ΝΔ δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου