Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία για τους αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν το κτίριο στη Ματρόζου 45 στο Κουκάκι



Ανομία παντού σε όλη την χώρα με σκληρούς κακοποιούς να αλωνίζουν αφού γνωρίζουν ότι έτσι και συλληφθούν θα είναι περαστικοί από τις φυλακές με τις ευχές Παρασκευόπουλου - Κοντονή - ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανοχή στους αντιεξουσιαστές απο την κυβέρνηση, στα εγκλήματα που διαπτράτουν τους έχει δώσει το δικαίωμα να έχουν απύθμενο θράσος, να μην υπολογίζουν ούτε την δικαιοσύνη και ειδικά την αστυνομία.

Σε επανακατάληψη του κτιρίου στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι προχώρησαν σήμερα το πρωί ομάδες αναρχικών,  σημειώνοντας σε ιστοσελίδα τους  ότι «η πόρτα έχει ήδη ανοίξει» και ότι «όλη την ημέρα θα γίνονται δουλειές προκειμένου το σπίτι και πάλι να γίνει βιώσιμο.»

Η εκκένωση της κατάληψης στο Κουκάκι, έγινε μόλις 18 ημέρες πριν, στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο τριπλής επιχείρησης της αστυνομίας, όπου εκκενώθηκαν άλλες δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια, όπου τα ανακατέλαβαν και πάλι οι αντιεξουσιαστές.

Πληροφοριακά και μόνο στην επιχείρηση από την αστυνομία είχαν γίνει για τα μάτια του κόσμου αυτή και προσαγωγές 12 ατόμων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου