Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Τι Μπαλάφας τι Μπαρούφας : Δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί μισθοί και συντάξεις



Επιμένει στην Μπαρουφολογία το ανεκδιήγητος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας

Και τι δεν είπε και τι δεν ακούσαμε πάλι από το στόμα του.

Σε άλλο κόσμο, κοροιδεύοντας τους Έλληνες πολίτες ο Μπαλάφας εξέφρασε την πεποίθησή του στον ΣΚΑΪ ότι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών διαχέεται και στην πραγματική οικονομία, φέρνοντας ως παραδείγματα ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν, όπως είπε, ουσιαστικά μειωθεί (κάτι μικροπράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς ίχνος ντροπής) αλλά και την αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων τον Ιανουάριο κατά 37,5%. 

Εάν είναι δυνατόν!!!

Συνέχισε χωρίς να ντρέπεται λέγοντας : «Με το σπαθί της παίρνει η χώρα το διαβατήριο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια… το ξέρετε ότι είναι έτσι. Τον Αύγουστο θα έχουμε καθαρή έξοδο από το μνημόνιο και για αυτό διαμορφώνουμε μαξιλάρι προστασίας που πάει καλά όλοι οι θεσμοί το λένε αυτό».

Όσον αφορά τα Σκόπια ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι πρέπει «να αδράξουμε την ευκαιρία για επίλυση του ονοματολογικού, καθώς έχουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση στην Ελλάδα και μια κυβέρνηση στη ΦΥΡΟΜ που θέλει λύση». Eίπε με το ταραγμένο του μυαλό ότι «την έχουν αναγνωρίσει όλοι την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό όνομα της ‘’Μακεδονία’’». «Να μη σπαταλάμε διπλωματικό κεφάλαιο για τη ΦΥΡΟΜ, η απειλή στην Ελλάδα δεν είναι στα βόρεια σύνορα, είναι στα ανατολικά, μη διευκολύνουμε την Τουρκία στη διείσδυση της στα Βαλκάνια» παρατήρησε ο Γιάννης Μπαλάφας. 








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου