Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ιδιοκτήτης σκύλου «έλιωσε» ύποπτο δολοφόνο ζώων με το αυτοκίνητό του



Ένας ύποπτος δολοφόνος ζώων, ένας εξοργισμένος ιδιοκτήτης που έχασε τον αγαπημένο του σκύλο και μία χαμένη ανθρώπινη ζωή... Τα παραπάνω τρία στοιχεία συνθέτουν το ψηφιδωτό της τριπλής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Κίνας. Ένας ιδιοκτήτης σκύλου παρέσυρε και κυριολεκτικά «έλιωσε» πάνω σε γυάλινη τζαμαρία έναν άνδρα, ο οποίος ήταν ύποπτος για τη δολοφονία πολλών ζώων, με δηλητήριο.


Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην πόλη Γιανγκτζού. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και παραπέμπφθηκε σε δίκη, όπου θα κριθεί για την οργισμένη πράξη του. Ο άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του, ήταν πιθανόν να δηλητηρίαζε συστηματικά ζώα στην ευρύτερη περιοχή. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου παρέκαμψε το νόμο και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο δράστης εγκατέλειψε το θύμα του, ωστόσο η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα. Νωρίτερα, είχε βρει το σκύλο του αδρανή στο οδόστρωμα και λίγο αργότερα να καταλήγει σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.


Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό του ύποπτου δολοφόνου ζώων. Όταν τον βρήκε, πάνω σε ένα σκουτεράκι, δεν δίστασε ούτε στιγμή. Τον παρέσυρε και τον κάρφωσε πάνω σε μία τζαμαρία. Το θύμα έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Μετά τη σύλληψή του, η οικογένεια του ιδιοκτήτη σκύλου υποστήριξε στην αστυνομία ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και ότι δεν είχε σκοπό να κυνηγήσει και να σκοτώσει το θύμα.




Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου