Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αυτός είναι ο 32χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή



Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου ημεδαπού που συνελήφθη προχθές (17.01.2018) στην Καρδίτσα για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο 32χρονος επιτέθηκε σε δύο ημεδαπές, ηλικίας 38 και 34 ετών, θωπεύοντας τες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για τον:

-ΚΟΡΔΑΤΟ Ανδρέα του Θωμά και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε την 02-04-1986 στην Καρδίτσα.





Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καρδίτσας για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του παραπάνω ατόμου, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24410 – 80230 και 24410 – 80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου