Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο απαράδεκτος Καρανίκας σε τακτική ΣΥΡΙΖΑ " Δεν φταίω εγώ που την έβρισα αυτή φταίει"



Χωρίς να πει ούτε μία συγνώμη γιατί απλά δεν έχει την απαιτούμενη παιδεία για να το κάνει, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Νίκος Καρανίκας που πληρώνουμε κακός όλοι εμείς, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τις ύβρεις σε γυναίκα επιχειρηματία μέσω social media. 

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Προφανώς ανταπέδωσα», δήλωσε στο site newpost ο Νίκος Καρανίκας και μάλιστα για να δικαιολογηθεί είπε ότι τον έβρισε πρώτο η επιχειρηματίας κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά. 

«Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω» είπε ο απαράδεκτος Ν. Καρανίκας. 

«Νομίζετε ότι γι’ αυτό γίνεται όλος ο καβγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα» θέλοντας να πει ότι χρησιμοποίησε τον Καρανίκα για να προβληθεί η κυρία και γελάει ο κόσμος με την δικαιολογία του.

Δεν φρόντισε να πει ούτε μία συγνώμη για τις πεζοδρομιακές εκφράσεις του απλά έκανε ότι κάνουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, για τα χάλια μας φταίνε οι άλλοι, και έχει δίκιο ο Καρανίκας φτάνει όλοι αυτοί που εξαπατήθηκαν και ψήφισαν το ότι χειρότερο υπήρχε στην πολιτική ζωή της χώρας για κυβέρνηση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου