Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Π. Καμμένος: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα



Την πολιτική ευθύνη για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, ανέλαβε ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε απαράδεκτο το φαινόμενο διάφορες ομάδες να εισβάλουν σε ευαίσθητους χώρους. Ωστόσο, κατήγγειλε ότι κάποιος από τον γ’ όροφο του Υπουργείου είχε ειδοποιηθεί, γι’ αυτό και τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες. «Το τί έχει γίνει, θα το βρούμε», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, με αφορμή τις επικρίσεις, που δέχθηκε, κυρίως από τον Πρόεδρο της ΝΔ, για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Καμμένος μίλησε για βρώμικη πολιτική εναντίον του και κατηγόρησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι επιχειρεί να μεταμορφώσει τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίωνα μιας εκδοτικής συμμορίας.

Κάλεσε, τέλος, τον κ. Μητσοτάκη να έρθει την Πέμπτη στη Βουλή, οπότε συζητείται η επερώτηση της ΝΔ για το θέμα, για να ακούσει τί έχει συμβεί κι όχι να κρύβεται- όπως είπε- πίσω από εφτά εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα, που επιμένουν να χαρακτηρίζουν ως σκάνδαλο μια απόλυτα καθαρή υπόθεση.



Δημήτρης Ράντος
Πηγή : athina984.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου