Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η ξεφτίλα της αριστερής καθεστωτικής προπαγάνδας : Γύρισαν βίντεο με τον Τσίπρα να μυρίζει τον μποναμά



Η κατρακύλα αυτής της απίστευτης και ακατάλληλης για την Ελλάδα κυβέρνηση δεν έχει τέλος.

Το κοινωνικό μέρισμα επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να ξεφτιλιστεί και πάλι και να προκαλέσει ώς πρωταγωνιστής σε βίντεο που δημοσιοποιεί η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πολίτες για το έργο που δήθεν παράγει υπερφορολογώντας τα πάντα και τους πάντες .

Το μέρισμα που θα απολαύσουν λίγοι και όχι έχουν ανάγκη γιατί απλά έχει φτιαχτεί στο πόδι από αριστερά ανίκανα χέρια.

Στο διάρκειας 112 δευτερολέπτων βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να προετοιμάζει το διάγγελμα που εκφώνησε στις 13 Νοεμβρίου εξαπατώντας τον ελληνικό λαό για υπεραπόδοση της οικονομίας ενώ γνωρίζει ότι τα λεφτά που θα μοιράσει είναι από την αφαίμαξη και την υπερφορολόγηση των Ελλήνων αυτά τα τρία χρόνια.

Εκτός από τις γελοίες σκηνοθετικά καρέ καθεστωτικής προπαγάνδας Βορείου Κορέας που θα ζήλευε και ο Κίμ Γιούγκ η ξεφτίλα έρχεται στο τέλος όταν, μια χαρούμενη δικαιούχος του μερίσματος η οποία λέει χαμογελαστή ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».




1 σχόλια :

  1. "Υπεραπόδοση της οικονομίας", "πλεόνασμα" και τρίχες κατσαρές όπως ακριβώς το περίφημο "success story" του Σαμαρά! Επανάληψη για άλλη μια φορά του γνωστού και αποτυχημένου σίριαλ! Χρήματα που προέρχονται από υπερφορολογησης και που επιχειρούν οι τάχα μου αριστεροί να...μοιράσουν στην κομματική τους πελατεία, που αμφιβάλει κανείς αν πρόκειται και για Έλληνες πολίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή