Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζει ο αποτυχημένος Τόσκας να καπηλεύεται την επιτυχία των ικανών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.



Χωρίς καμία ντροπή ο Νίκος Τόσκας αυτοαποθεώνεται για όσα γίνονται επί υπουργίας του στο θέμα της εγκληματικότητας τα οποία οφείλονται αποκλειστικά στην ικανότητα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν έχουν καμία σχέση με την ανικανότητα του ίδιου.

Τόλμησε χωρίς ίχνος ηθικής να δηλώσει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Τόσκας,  ότι «Τέτοια ταχύτητα στις αστυνομικές επιχειρήσεις δεν υπήρξε ποτέ και αυτό δεν είναι τυχαίο».

Επιτέθηκε μάλιστα στην Νέα Δημοκρατία και στα ΜΜΕ που όπως λέει  προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες που είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, και δέν έχει καταλάβει ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με καμία επιτυχία και δεν τον συμπεριλαμβάνει κανένας στις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του κ. Τόσκα που προσπάθησε να καπηλευθεί τις τεράστιες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. για τις οποίες ο ίδιος πέρασε και δεν ακούμπησε και καλά θα κάνει να μην μπλέκεται.

«Από την πρώτη στιγμή καθορίσαμε ότι η αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος είναι στις προτεραιότητές μας, ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με ανθρωποκτονίες και ναρκωτικά. Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και γι’ αυτό μην απορεί η ΝΔ και μην προσπαθεί να μειώσει τις επιτυχίες αυτές οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Η Ελλάδα είναι χώρος σταθερότητας και ασφάλειας, λόγω της εξωτερικής πολιτικής της αλλά και της αντιμετώπισης στο εσωτερικό, του κοινού εγκλήματος» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

«Η όποια προπαγανδιστική προσπάθεια για ανάδειξη μεμονωμένων περιστατικών σαν γενικότερα φαινόμενα ανομίας από τη ΝΔ , πέφτουν διαρκώς στο κενό γιατί ο κόσμος ξέρει. Και δεν πετυχαίνει η αντιπολιτευτική προσπάθεια, παρά τη βοήθεια που έχει από ορισμένα ΜΜΕ. Τέτοια ταχύτητα στις αστυνομικές επιχειρήσεις δεν υπήρξε ποτέ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν γίνονται θαύματα σε αυτούς τους χώρους. Είναι αποτελεσματική η συστηματική δουλειά και η καλύτερη οργάνωση».

Ντροπή απλά αίσχος και ντροπή!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου