Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ανεξέλεγκτοι κάνουν ζημιά στην Ελλάδα! Ξανακτύπησε ο Πολάκης με νέες βλακείες



Δεν υπάρχει ένας σοβαρός στον ΣΥΡΙΖΑ να τους σταματήσει;

Δεν υπάρχει ένας σοβαρός να φιμώσει τους τίποτα που κάνουν τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας;

Ξανακτύπησε σήμερα, ο ότι χειρότερο έχει αναδείξει η πολιτική ζωή της χώρας ο Παύλος Πολάκης ο οποίος ανεξέλεγκτος και όπως λέει όλος ο κόσμος σίγουρα κατόπιν εντολών του ανεύθυνου που κάνει τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα κτυπάει και πάλι την επένδυση του Eldorado.

Μάλλον έχει πειράξει τον Παύλο Πολάκη που τον πρόλαβε ο Καρανίκας και από εχθές κάνει συνέχεια αναρτήσεις για να ξεπεράσει σε ανευθυνότητα και κατάντια τον άλλο τίποτα Καρανίκα που κάνει ζημιά στην Ελλάδα.

Εχθές ανεύθυνα όπως πάντα είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση στο facebook :

«Πιάσε μια El Dorado γιατί μας έχει πάει μονότερμα ο Τσίπρας μια βδομάδα με Μακρόν και ΔΕΘ...», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και συνέχισε: «ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ!!!
Εμεις ΔΕΝ κάνουμε ντιλς αρα ΔΕΝ εκβιαζόμαστε ....
Η τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές,η ώρα καλή .....»

Για να συνεχίσει σήμερα την ανευθυνότητα και την ασοβαρότητα που τον διακρίνει γράφοντας στο facebook :

«Ουρλιάξτε όσο θέλετε για την Ελ Ντοράντο. Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε αλλά δεν είναι αποικία για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO. Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παραγωγής ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ) ή αλλιώς ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ!!!» 
Με το παραπάνω ξεκινά να γράφει ο Πολάκης, που στη συνέχεια της ανάρτησης του πανηγυρίζει για τις δήθεν επιτυχίες του στο τομέα της υγείας που έχει διαλύσει και μετά φυσικά επιτίθεται και στα ΜΜΕ που αποκαλύπτουν την ανικανότητα τους. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου