Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΔΑΠ Πάτρας έδωσε τροφή στους αριστερούς πολέμιους της αριστείας να βγάλουν γλώσσα



Αυτό που έγινε στην ΔΑΠ Πάτρας είναι ντροπή και η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική.

Αυτή η άθλια ενέργεια των φοιτητών της ΔΑΠ με την αντιγραφή έδωσε τροφή στις αριστερές παρατάξεις που δεν έχουν πατήσει ούτε έξω από αμφιθέατρο και είναι ζήτημα να δίνουν ένα μάθημα το χρόνο και αυτό συμφωνημένο να τα βάζουν με την αριστεία.

Έδωσε τροφή σε αριστερά ΜΜΕ που οι περισσότεροι που γράφουν δεν έχουν περάσει ούτε έξω απο πανεπιστήμιο και εάν έχουν περάσει πρέπει να γίνει έρευνα πώς πήραν τα πτυχία τους.

Πώς πήραν τα πτυχία τους οι αριστεροί, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που αγγίζει μέχρι και αυτόν που έχουμε για πρωθυπουργό που οι παλιοί φοιτητές και οι καθηγητές του τον θυμούνται έξω πάντα από το μάθημα σε πορείες και σε επεισόδια.

Έδωσαν τροφή στους τίποτα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει ανακοινώσεις ότι: Γνωστά τα κυκλώματα και οι πρακτικές της ΔΑΠ

Η απάντηση για τις πρακτικές των αριστερών παρατάξεων που έχουν κάνει τα πανεπιστήμια μπάτε σκύλοι αλέστε, μόνο μάθημα να μην γίνεται πρέπει να απαντηθεί από σοβαρούς φοιτητές για να σταματήσουν να βγάζουν γλώσσα και να μάθει ο κόσμος πώς παίρνουν τον χρόνο τους οι αριστερές παρατάξεις στα Πανεπιστήμια και ποιος είναι ο ρόλος τους.

Ειδικά οι αριστερές παρατάξεις δεν πρέπει να βγάζουν γλώσσα είναι γνωστός ο βίος τους στα Πανεπιστήμια και δεν θα γίνουν ποτέ άριστοι.


Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Φοιτήτρια Νομικής




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου