Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Στην εντατική 16χρονος που τραυματίστηκε προσπαθώντας να ξεφύγει από αστυνομικούς



Κάποια στιγμή μια σοβαρή κυβέρνηση που δεν θα υποθάλπει και συγκαλύπτει εγκλήματα αντιεξουσιαστών, θα πρέπει να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όλους αυτούς τους καθοδηγητές που επιστρατεύουν ανήλικα παιδιά, για να τα ρίξουν στην πρώτη γραμμή των μολότοφ ποτίζοντας τα νεανικά τους μυαλά με μίσος .

Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων τα οποία έγιναν στην Αθήνα.

Τη στιγμή που ο 16χρονος αποβιβαζόταν από το περιπολικό, μόλις αυτό έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ξέφυγε από τους αστυνομικούς και, έχοντας περασμένες τις χειροπέδες στα χέρια, πέρασε τρέχοντας στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο νεαρός  έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, ενώ παρουσίασε και κρίση επιληψίας, παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία αναφέρει:

«Την 04.30’ ώρα σήμερα (17-9-2017), συνελήφθη στα Εξάρχεια 16χρονος ημεδαπός, για τη συμμετοχή του σε επεισόδια, σε βάρος αστυνομικών.

Κατά τη μεταγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έμπροσθεν του κτιρίου (Λ. Αλεξάνδρας και Δημητσάνης), ο συλληφθείς απώθησε αιφνιδιαστικά τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, που τον συνόδευαν και ετράπη σε φυγή. Στην προσπάθειά του να διέλθει το ρεύμα ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας προς την Λ. Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 32χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα σταθμό Ε.Κ.Α.Β., που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο, που νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία θα υποβληθεί η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου