Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Καταβεβλημένος ο Τσίπρας με χαμηλά το κεφάλι μετά την εμφάνιση Μητσοτάκη στην ΔΕΘ


Καθαρή νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη η παρουσία του το Σαββατοκύριακο στην 82η ΔΕΘ.

Πολιτικοί αναλυτές και απλός κόσμος μετά το φιάσκο της παρουσίας Τσίπρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και την στημένη πλήρως ελεγχόμενη καθεστωτική συνέντευξη τύπου  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες χωρίς κομματική ταυτότητα λέγοντας :«Είχα και θα έχω πολλές αφορμές για να μιλήσω για τον κ. Τσίπρα. Θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Δεν νομίζω ότι θέλουν οι πολίτες να ασχολούνται με το παρελθόν».

Σε όλη του την  ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειχνε ότι δεν απευθύνεται μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά σε όλους τους Έλληνες κερδίζοντας έτσι όσους τον άκουσαν και εκτός των γαλάζιων ψηφοφόρων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε με συγκεκριμένες προτάσεις, σοβαρός και μετρημένος παραθέτοντας αναλυτικά το σχέδιό του για επενδύσεις, όσο και για την ελάφρυνση των πολιτών από τα φορολογικά βάρη, σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που δεν έχει ταξικό πρόσημο.

Απέδειξε και στους ποιο δύσπιστους ότι είναι μια καθαρή λύση για να βγεί η Ελλάδα από την οικονομική ανέχεια των τελευταίων επτά ετών και ειδικά των τελευταίων δυόμιση ετών που επιδεινώθηκε το κλίμα.

Η επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην  ΔΕΘ, φάνηκε από τον πανικό των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ειδικά του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Τζανακόπουλου που προσπάθησε πάνω στον πανικό του και μην ξέροντας πως να αντιδράσει, να παρουσιάσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ακροδεξιό και ότι θα φέρει τέταρτο μνημόνιο.

Η παρουσία σήμερα του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο έδειξε πώς είναι θέμα χρόνου να αφήσει την εξουσία, γιατί ξέρει ότι είναι τελειωμένος και αυτός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ας έχει επιστρατευθεί ανήθικα, μέχρι και ο εκφοβισμός των δημοσίων υπαλλήλων για δήθεν απολύσεις από την Νέα Δημοκρατία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου