Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η χυδαιότητα του ακροαριστερού Πολάκη μετά την ξεφτίλα με το διάστημα συνεχίστηκε με επίθεση στον Βενιζέλο




Μόνο ένας ψυχικά και νοητικά άρρωστός ανεβάζει τέτοια χυδαίες και προκλητικές αναρτήσεις περί Σοβιετίας, ανεβάζει ζωγραφιές τύπου Βόρειας Κορέας, επιτίθεται σε όλους και τους δικαστές και δεν έχει φρένο σε ότι λέει και κάνει.

Προχθές του έδωσε θάρρος ο άλλος τραγικός που κάνει τον πρωθυπουργό και έτσι εχθές το βράδυ το μυαλό του ξεσάλωσε!!

Μετά την τραγική ανάρτηση για το διάστημα τύπου Βόρειας Κορέας ο Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση μέσα από το προφίλ του στο facebook και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την συμμετοχή του στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.

Η ανάρτησή του:

Πλήρωσε τα νοσηλεία του πατέρα σου και της πεθεράς σου στο Ντυνάν,κάνε χαρακίρι για αυτά που έκανες με το PSI την Αγροτική Τράπεζα και το Λαυρεντιάδη και ΜΕΤΑ θα ξαναπείς «σχέδιο» για το κέντρο, για τη χώρα, για τον πλανήτη για το γαλαξία!!!

Άντε σαλπαρισμένε, έχεις και «αποψάρα» και πρέπει να την πεις κιόλας. Τελειώσατε ανεπιστρεπτί και δια παντός. Αει κρύψου σε καμία τρύπα !!!


Πλήρωσε τα νοσηλεία του πατέρα σου και της πεθεράς σου στο Ντυνάν ,κάνε χαρακίρι για αυτά που έκανες με το PSI την Αγροτικη Τραπεζα και το Λαυρεντιάδη και ΜΕΤΑ θα ξαναπείς "σχέδιο " για το κέντρο ,για τη χώρα ,για τον πλανήτη για το γαλαξία !!!
Άντε σαλπαρισμενε ,έχεις και "αποψαρα " και πρέπει να την πεις κιόλας .Τελειωσατε ανεπιστρεπτί και δια παντός .Αει κρύψου σε καμία τρύπα !!!
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου