Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καιρό είχαμε να γελάσουμε με τον Νίκο Παππά!



Είχε καιρό να μιλήσει να γελάσουμε και το έκανε ο Νίκος Παππάς ξεστομίζοντας με θράσος : Η Ελλάδα ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα!! Και μας άφησε ο φάν του Μαδούρο ξερούς!!

Πήγε να πουλήσει το παραμύθι σε όσα θύματα του Σύριζα έχουν απομείνει ότι τον δορυφόρο η κυβέρνηση του τον έφτιαξε και τον εκτόξευσε και εκεί γελάμε διπλά!!

Για να σας πληροφορήσουμε σωστά ο Δορυφόρος, πύραυλος και εκτοξευτήρας  είναι γαλλικής τεχνολογίας και ανήκει στην Arabsat, θυγατρική του οπoίου είναι η Hellas Sat.
Ο δορυφόρος θα πετάει στην τροχιακή θέση της Ελλάδος και της Κύπρου (στις 39 μοίρες Ανατολικά) και θ΄ αντικαταστήσει τον «Hellas Sat» 2 που πετάει εδώ και χρόνια και θεωρείται παλαιότερο μοντέλο.

Η δήλωση του Νίκου Παππά που δεν έχει καταλάβει ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος :

«Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στον τομέα του διαστήματος, αξιοποιεί το διεθνές γεωπολιτικό της εκτόπισμα, τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που δίνει η δορυφορική και διαστημική τεχνολογία» αναφέρει στο μήνυμα του ο Ν. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή εξέλιξη είναι ένα σαφές σήμα και προς τη διεθνή κοινότητα και προς το εσωτερικό της χώρας, ότι η Ελλάδα ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα.

Νίκο Παππά προσγειώσου έχεις γίνει τραγικά ρεζίλι!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου