Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Νέα αθλιότητα για την ντροπή της πολιτικής και της Κρήτης Παύλο Πολάκη που δεν σεβάστηκε την μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη



ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ο Παύλος Πολάκης ντρόπιασε και πάλι την Κρήτη, το κόμμα του και την πολιτική ζωή της χώρα γενικότερα.

Την ώρα που όλη η πολιτική ηγεσία της χώρας ήταν παρών στην Μητρόπολη για να αποχαιρετήσουν τον ιστορικό ηγέτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη παραμερίζοντας όλες τις διαφορές που τους χωρίζουν, ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα πλέον αντικοινωνικός, άξεστος τύπος Παύλος Πολάκης δεν κρατήθηκε.

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός του  Παύλου Πολάκη, Αλέξης Τσίπρας παραμέρισε κομματικές μικρότητες και πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να συλλυπηθεί τον μεγάλο του αντίπαλο, Κυριάκο Μητσοτάκη χαιρετώντας ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειας του μεγάλου ηγέτη και από την άλλη ο ακοινώνητος, απαίδευτος και άθλιος υπουργός του είχε διαφορετική άποψη δείχνοντας το πόσο ακατάλληλος είναι για την πολιτική ζωή της χώρα και την κοινωνία μας γενικότερα και ειδικά πόσο κακό παράδειγμα είναι για παιδιά μας τέτοιου είδους υποκείμενα.

Ασεβής για την ιστορία του ηγέτη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο εντελώς τίποτα στην χώρα Παύλος Πολάκης  postαρει στο Facebook μια αθλιότητα κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λίγες ώρες πριν από την ταφή του. 

Φυσικά και η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες αθλιότητες και τέτοιους μικροπρεπείς ανθρώπους που η ιστορία θα τους θυμάται για την αθλιότητα τους και για τίποτα άλλο.

Διαβάστε την ασέβεια του και την αθλιότητα του που ντροπιάζει την Κρήτη.

Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως… κρατιόταν, κρατιόταν αλλά μίλησε τελικά. Και είπε: «Κρατιέμαι αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι πολλοί που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ο λαός έχει μνήμη). Είναι πολλά τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο ...(έχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταίο χρόνο). Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτά στην κάλπη το 2019.....», έγραψε.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου