Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η πρώτη συνεισφορά ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο ήταν η αποφυλάκιση σκληρών κακοποιών και η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας





Κώστας Βουκελάτος

Δεν είναι τυχαία η αύξηση της εγκληματικότητας στην χώρα μας και η ανεξέλεγκτη δράση αντιεξουσιαστών και τρομοκρατών.

Οι πολίτες κινδυνεύουν, η χώρα κινδυνεύει.

Το πρώτο κτύπημα στην χώρα και την κοινωνία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγινε αμέσως μόλις ανέλαβαν την εξουσία και ήταν ο εγκληματικός νόμος Παρασκευόπουλου και η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας για να ελευθερωθούν και να προστατεύονται σκληροί κακοποιοί .

Η ανοχή κατά του εγκλήματος γενικότερα και οι ευνοϊκές διατάξεις του εγκληματικού νόμου Παρασκευόπουλου, δίνει την δυνατότητα σε σκληρούς κακοποιούς να διαπράττουν σκληρά εγκλήματα γιατί ξέρουν ότι και να καταδικαστούν σε 20 χρόνια φυλακή ζήτημα είναι με τις ευχές Παρασκευόπουλου και τώρα Κοντονή να κάνουν τα 5 χρόνια.

Πρόσφατα γεγονότα δείχνουν την κατάσταση με το ανεξέλεγκτο έγκλημα, σε μια εβδομάδα συμμορία αγνώστων λεηλάτησε σειρά δημοσίων νοσοκομείων, πυρπολούν και καταστρέφουν περιουσίες στο κέντρο της Αθήνας, κινδυνεύουν ζωές αστυνομικών και πολιτών, σκληροί κακοποιοί ευνοημένοι του Παρασκευόπουλου μπουκάρουν μέρα μεσημέρι να ληστέψουν και δεν διστάζουν να σκοτώσουν και τώρα, ένας πρώην πρωθυπουργός έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.

Η παραίτηση της κοινωνίας μπροστά σε αυτά τα αίσχη συμβάλλει στο να γίνει η Ελλάδα σύντομα, Κολομβία και Βενεζουέλα βυθισμένη στην ανομία και στις οργανωμένες συμμορίες που σκοτώνουν ανεξέλεγκτα.

Οδηγούμαστε σε τριτοκοσμική καθεστωτική χώρα Ελλάδα ιδεοληπτών που προστατεύουν συμμορίες και ομάδες κακοποιών ψηφοφόρων.

Η ευθύνη της αντιπολίτευσης είναι μεγάλη γιατί η κυβέρνηση ανίκανη και με πονηρά σχέδια καλύπτει το έγκλημα. 

Η χώρα πρέπει να προστατευτεί όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να φωνάξουν μαζί ένα μεγάλο και ειλικρινές ΩΣ ΕΔΩ προς την άθλια και αποτυχημένη κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου