Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ο Τόσκας και η αντιτρομοκρατική ήξερε για το χτύπημα γιατί δεν είχε λάβει μέτρα το υπουργείο;;



Στην έμμεση παραδοχή ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος το οποίο εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα όμως με άρθρο που αντλήσαμε μέσα από το newsit.gr αναφέρεται καθαρά ότι : Απόρρητο έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής προειδοποιούσε για το χτύπημα

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι εδώ και μιάμιση εβδομάδα είχε προειδοποιήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μάλιστα με απόρρητο έγγραφό της, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος προσώπου, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκη στην πολιτική ζωή της χώρας, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit , στο απόρρητο έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φιγουράριζε και το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στο οποίο μάλιστα γίνονταν ιδιαίτερη μνεία για τις αναφορές στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού, τόσο από την “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” στις κατά καιρούς προκηρύξεις της, όσο και στις σημειώσεις που είχαν βρεθεί στην κατοχή της Πόλας Ρούπα, κατά την σύλληψή της σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορίες, στο συγκεκριμένο απόρρητο έγγραφο αναφέρονταν η απειλή με τα τρομοδέματα, λόγω του προηγούμενου του περασμένου Μαρτίου με τα 10 δέματα βόμβες των “Πυρήνων της Φωτιάς” δυο εκ των οποίων έφθασαν, το ένα εξω από το γραφείο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε και το δεύτερο στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, όπου μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά μια υπάλληλος.

Για το λόγο αυτό στο συγκεκριμένο έγγραφο τονίζονταν πως τους ύποπτους φακέλους θα πρέπει να τους ανοίγουν με ιδιαίτερη προσοχή οι εκπαιδευμένοι φρουροί των προσώπων που αποτελούν στόχους της νεοτρομοκρατίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου