Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Η σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία καταδικαστήκαμε



Με νέα του παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ο Πατρινός καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας επιχειρεί να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη της υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο ίδιος και η σύζυγός της με αντίδικο τον Φ. Λεπίδα. Στην δήλωση που μετέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του ο κ. Σώρρας δηλώνει ότι σέβεται την ελληνική δικαιοσύνη και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη υποστηρίζονται ότι η γυναίκα του δεν φέρει καμία ευθύνη και ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει σε σχετική γραπτή δήλωση στα δικαστήρια Πατρών. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι η αλήθεια θα λάμψει όταν θα γίνει σε δεύτερο βαθμό η δίκη με τον κ. Λεπίδα ενώ δεν αποδέχεται τις υπόλοιπες κατηγορίες που του απευθύνονται. Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας μεταφέροντας την θέση της συζύγου του κ. Σώρρα υποστηρίζει ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση ή ενεργό συμμετοχή στο αδίκημα και ζητά να σεβαστούν το γεγονός ότι είναι μητέρα 4 παιδιών.

Επίσης ο κ. Βασίλης Νουζέλας σημειώνει ότι η επίσης καταζητούμενη δεν εμφανίζεται για δικούς της υποκειμενικούς λόγους και θεωρεί ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα τρομοκρατίας μετά τν απόφαση της δικαιοσύνης.



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου